Cliëntverhalen

Het zijn mensen zoals u en ik die bij ons aankloppen met psychische klachten. Op deze pagina vertellen (voormalig) cliënten hun verhaal om andere mensen met psychische problemen te helpen. Om hen een duwtje in de rug te geven om hulp te zoeken, en om te laten zien dat het iedereen kan overkomen.

Het herstel van ...

Marja

"Met behulp van ACT raakte ik steeds meer bewust van mijn gedachten en negatieve gevoelens en wat voor een invloed ze hadden op mijn lijf."

Lees verder

Marja.jpg

Rafat

“In drie jaar tijd ben ik van Beschermd Wonen uitgestroomd en woon ik nu zelfstandig. Ik ben ontzettend trots wat ik in die periode voor mekaar heb gekregen!”

Lees verder

123142255_klein.jpg

Dennis

(22 jaar) heeft recent meegedaan aan IN contact (begeleidingstraject MET de wijk) én met succes. Hij deelt graag zijn verhaal om anderen te inspireren om te praten over psychische problemen én om IN contact onder de aandacht te brengen. Hij is trots op waar hij nu staat.

Lees verder

20211221_142913_liggend.jpg

Ronald

Ronald: “Na een leven vol drugs, criminaliteit en psychische problemen wilde ik een nieuwe start maken. Weg uit het criminele milieu, weg van de hulpverleners die me alleen zagen als een onbehandelbare verslaafde. 
Lees verder

Ronald.jpg

Clifton

“Eigenlijk heb ik me altijd een buitenstaander gevoeld. Als vierjarige jongen verhuisde ik met mijn ouders van Den Haag naar Tegelen. Daar waren ze niet gewend aan gekleurde mensen, dus we werden niet echt opgenomen in de buurt. 
Lees verder

Melissa

Na een bijna-doodervaring door alvleesklierontsteking voelde ik me heel slecht. Ik sloot me maandenlang op in mijn kamer en wilde met niemand contact. Uiteindelijk heeft mijn moeder me meegesleept naar de huisarts.
Lees verder

DX5A0555_bewerkt_voor_website_met_vlak.jpg

Nathalie

Ik heb letterlijk een jaar binnen gezeten, kwam de deur niet uit, bestelde alles online en liet het thuis bezorgen. Hierdoor vereenzaamde ik en kreeg last van een depressie. Op een gegeven moment kwam het besef dat ik problemen had en dat het zo echt niet langer kon; ik walgde van mijzelf. 
Lees verder

nathalie.jpg

Tatjana

Ik kwam terug van een heerlijke vakantie en had geen idee wat er met me aan de hand was. M'n gevoel voor alles en iedereen om me heen was weg, maar vooral m'n gevoel naar mezelf toe. Het enige wat me nog raakte, was het feit dat niets me raakte.
Lees verder

tatjana.jpg