Cliëntverhalen

Het zijn mensen zoals u en ik die bij ons aankloppen met psychische klachten. Op deze pagina vertellen (voormalig) cliënten hun verhaal om andere mensen met psychische problemen te helpen. Om hen een duwtje in de rug te geven om hulp te zoeken, en om te laten zien dat het iedereen kan overkomen.

Het herstel van ...

#

Ronald

Ronald: “Na een leven vol drugs, criminaliteit en psychische problemen wilde ik een nieuwe start maken. Weg uit het criminele milieu, weg van de hulpverleners die me alleen zagen als een onbehandelbare verslaafde. 
Lees verder

Portretfoto van Clifton

Clifton

“Eigenlijk heb ik me altijd een buitenstaander gevoeld. Als vierjarige jongen verhuisde ik met mijn ouders van Den Haag naar Tegelen. Daar waren ze niet gewend aan gekleurde mensen, dus we werden niet echt opgenomen in de buurt. 
Lees verder

#

Melissa

Na een bijna-doodervaring door alvleesklierontsteking voelde ik me heel slecht. Ik sloot me maandenlang op in mijn kamer en wilde met niemand contact. Uiteindelijk heeft mijn moeder me meegesleept naar de huisarts.
Lees verder

#

Nathalie

Ik heb letterlijk een jaar binnen gezeten, kwam de deur niet uit, bestelde alles online en liet het thuis bezorgen. Hierdoor vereenzaamde ik en kreeg last van een depressie. Op een gegeven moment kwam het besef dat ik problemen had en dat het zo echt niet langer kon; ik walgde van mijzelf. 
Lees verder

#

Tatjana

Ik kwam terug van een heerlijke vakantie en had geen idee wat er met me aan de hand was. M'n gevoel voor alles en iedereen om me heen was weg, maar vooral m'n gevoel naar mezelf toe. Het enige wat me nog raakte, was het feit dat niets me raakte.
Lees verder

Iedereen kan te maken krijgen met psychische klachten. Onze cliënten delen hun verhaal.

Uw verhaal

Heeft u zelf een verhaal waarmee u anderen wilt helpen of inspireren?

Onze collega’s van communicatie komen graag in contact met u. Mail naar communicatie@metggz.nl of bel 088 – 114 94 94.