Onze zorgprofessionals zijn er voor u

Onze zorgprofessionals hebben kennis en ervaring in begeleiding én behandeling in zowel de generalistische basis ggz als de specialistische ggz. We geloven ook in de kracht van de inzet van ervaringsdeskundigen, de inzet van digitale platformen ter ondersteuning en het betrekken van naasten.

MET de wijk

MET de wijk is het onderdeel van MET ggz dat zich richt op het begeleiden van cliënten met psychische klachten. We ondersteunen graag bij het bereiken van persoonlijke doelen. Dat kunnen doelen zijn op het gebied van wonen, huishouden, persoonlijke verzorging, werken, studeren, vrijetijdsbesteding en sociale relaties. We bieden begeleiding bij mensen thuis of in een van onze woonvormen (beschermd wonen).

MET behandeling

Of het nu gaat om enkele gesprekken met een psycholoog, intensieve behandeling of crisiszorg; bij MET ggz kunnen zowel kinderen, jongeren, volwassenen als ouderen terecht voor een breed scala aan behandelmogelijkheden. Welke vorm van behandeling het beste past, bepalen we samen tijdens een intakegesprek. 

Afhankelijk van de zorgvraag, zijn er diverse behandelmogelijkheden. Deze zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:

  • Basis ggz - MET focus
  • Specialistische behandeling 
  • FACT
  • IHT
  • Crisishulp

Inzet van eHealth

Waar mogelijk maakt eHealth van een behandeling en of begeleiding. Met eHealth zetten we digitale middelen in – denk aan modules, oefeningen en apps – waar op elk gewenst moment mee gewerkt kan worden. Voor de toepassing van eHealth werken we samen met Minddistrict, een organisatie gespecialiseerd op het gebied van eHealth. Op de site van Minddistrict staat een overzicht van modules die mogelijk deel uitmaken van de behandeling of begeleiding.