NIeuws
26 jan 2017

Met talent in gewijzigde vorm verder

Arbeid is een belangrijk speerpunt van MET ggz. Onder de naam MET talent werken wij aan het doel om arbeidsparticipatie van onze cliënten te vergroten. Om onze ondersteuning efficiënter te kunnen organiseren, is het organisatieonderdeel MET talent op 1 januari gestopt. De meeste activiteiten wordt elders in de organisatie of in een samenwerkingsverband ondergebracht. Een klein aantal activiteiten stopt definitief.

Re-integratie

Wij zetten de uitvoering van re-integratieactiviteiten in een samenwerkingsverband voort met het bedrijf ‘Lagarde & You’. Deze organisatie heeft ruime ervaring op het gebied van loopbaanontwikkeling in relatie tot gezondheid en levert de benodigde capaciteit en expertise. Voor de lopende trajecten zijn de betrokken cliënten hier inmiddels over geïnformeerd.

Arbeidsvoorbereiding

Ook onze activiteiten op het gebied van arbeidsvoorbereiding worden op een andere manier georganiseerd. Zij zijn ondergebracht bij MET de wijk, onderdeel van MET ggz. Een klein aantal activiteiten stopt definitief. Hieronder volgt een overzicht van de activiteiten die worden gecontinueerd op het gebied van arbeidsvoorbereiding.

Naam

Locatie

Informatie

Leerwerkplaats De Reden

Venray

Onderdeel van MET de wijk

Leerwerkplaats De Fietsloods

Venray

Onderdeel van MET de wijk

Leerwerkplaats digitaal

Roermond

Onderdeel van MET de wijk

Leerwerkplaats ’t Haldert

Herkenbosch

Onderdeel van MET de wijk

Leerwerkplaats All Inn (hout, metaal, horeca)

Echt

Voormalig houtwerkplaats Echt en ‘De Loods’ Panheel. In samenwerking met ‘All Inn’ in Echt.

Leerwerkplaats digitaal

Weert

Onderdeel van MET de wijk

Kan Doen

Venlo

Bijdrage project gemeente Venlo

Wijkleerbedrijf Calibris

Venray

Bijdrage project gemeente Venray

Klussendienst ‘De spijker op de kop’ en de overige activiteiten van ‘de Loods’ in Weert en Panheel, zoals de bakkerij en de horeca, zijn op 1 januari 2017 beëindigd.

Meer weten?

Alle betrokken cliënten zijn inmiddels geïnformeerd over de veranderingen en de gevolgen voor hun persoonlijke situatie. Wilt u meer weten over het aangepaste aanbod? Neem dan contact op met Danny Lebioda, stafmedewerker arbeid via 088-1149494.