Actueel
14 nov 2017

Eerste psychose-café in Limburg

Op 7 december 2017 organiseren MET ggz, Ypsilon, cliënten en familieleden voor de eerste keer in Limburg een psychose-café. Het psychose-café is bedoeld voor mensen die een psychose-gevoeligheid hebben, familieleden, naasten, hulpverleners en andere geïnteresseerden. De deuren van het café gaan om 18.45 uur open. Locatie: De Graasj, Knevelsgraafstraat 21 in Roermond.

Programma

Het thema van dit eerste psychose-café is ‘Psychose onder de loep’. De sprekers zijn Dirk Corstens (psychiater bij MET ggz) en ervaringsdeskundige Roel. Dirk neemt de bezoekers mee in de achtergronden van een psychose. Vervolgens vertelt Roel over zijn leven vóór, tijdens en na zijn psychose. Uiteraard is er volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Het psychose-café is een initiatief van de vereniging Ypsilon, cliënten, familieleden en MET ggz.

Praktische informatie

Het psychose-café vindt plaats bij De Graasj, Knevelsgraafstraat 21 te Roermond (voormalige Fordgarage Op ’t Root). Het psychose-café is vrij toegankelijk. Aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn in verband met de organisatie van de avond. Aanmelden graag vóór 1 december 2017 via: psychosecaferoermond@gmail.com