Actueel
14 nov 2017

ROM-vragenlijsten voortaan digitaal

Wordt u behandeld door MET ggz? Dan ontvangt u van ons regelmatig ROM-vragenlijsten. Deze gebruiken we om inzicht te krijgen in het effect van uw behandeling. Ook vragen we u regelmatig om klanttevredenheidsvragenlijsten in te vullen. Tot nu toe gebruikten we hiervoor vooral papieren vragenlijsten. Vanaf 1 oktober 2017 stappen we over naar de digitale versies.

Dat betekent dat u van ons per e-mail een verzoek krijgt om de vragenlijsten in te vullen, met een directe link naar de voor u relevante lijsten (uiteraard op een beveiligde webpagina). Zodra u de lijsten heeft ingevuld, krijgt uw behandelaar hiervan bericht en kan hij de resultaten bekijken. Deze worden vervolgens met u besproken. Klik hier voor meer informatie over de ROM-vragenlijsten.

Beschikt MET ggz niet over uw e-mailadres? Geef dit dan zo snel mogelijk door aan uw behandelaar of aan de receptie. Als u geen emailadres heeft of geen beschikking heeft over een computer, kunt u de vragenlijsten op papier blijven invullen. Deze ontvangt u dan thuis.