Actueel
19 mei 2015

Word ambassadeur van digitale zorg

Het Landelijk Platform GGz (LPGGz) is op zoek naar cliënten die met beroepsverenigingen en zorginstellingen in gesprek willen gaan over gebruikersgerichte digitale zorg.

Digitale zorg

Digitale zorg is een verzamelnaam van alle digitale mogelijkheden die zorgaanbieders in kunnen zetten om de psychische gezondheid van cliënten te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan websites met informatie, ondersteuning van de behandeling door online oefeningen, online contact met lotgenoten via fora, online contact met hulpverleners, of apps om aan de gezondheid te werken.

De stem van de gebruiker

Het Landelijk Platform GGZ gaat tussen juni en december met beroepsverenigingen en zorginstellingen in gesprek over digitale zorg. In deze gesprekken staat de stem van de gebruiker centraal.

Ambassadeur

Heeft u ervaring met digitale zorg en bent u bereid mee te gaan naar maximaal 9 gesprekken met beroepsverenigingen en zorginstellingen? Dan kunt u zich aanmelden als ambassadeur van digitale zorg. De gesprekken duren ongeveer een uur. Per bezoek ontvangt u een financiële vergoeding van €40,-. Ook de reiskosten worden vergoed.

Meedoen?

Geeft u zich uiterlijk eind juni op via Marieke Wollaars of Marieke Haitsma van het LPGGz via m.wollaars@platformggz.nl, m.haitsma@platformggz.nl of 030-2363765. U kunt ook bij hen terecht voor meer informatie.