Actueel
10 nov 2015

MET ggz in gezondheids-centrum Bredeweg Roermond

Vanaf december maakt MET ggz deel uit van het nieuwe gezondheidscentrum Bredeweg in Roermond. Vanuit deze nieuwe locatie gaan wij in Roermond basis ggz en ambulante begeleiding aanbieden aan cliënten met psychische problemen. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen kunnen bij ons terecht.

Gezondheidscentrum Bredeweg

Naast MET ggz nemen ook Huisartsenpraktijk De Bres en Huisartsenpraktijk het Roosendaal hun intrek in het nieuwe gezondheidscentrum. Dat geldt ook voor een tiental andere zorgaanbieders, zoals een fysiotherapeut, een diëtist, een apotheek en Algemeen Maatschappelijk Werk. Doordat al deze organisaties onder één dak zitten, ontstaan er korte lijnen en kan op een efficiënte manier zorg worden geboden.

Bestaande cliënten

Krijgt u op dit moment in Roermond behandeling vanuit de basis ggz of wordt u begeleid door een medewerker van MET de wijk team Donderberg-Veld? Dan vindt uw volgende afspraak misschien op onze nieuwe locatie plaats. Uw hulpverlener zal u in dat geval persoonlijk informeren. U vindt MET ggz op de derde verdieping van het gezondheidscentrum aan de Bredeweg 239-D2. Wij zien u graag op ons nieuwe adres.