Actueel
16 apr 2015

MET talent sponsort de Roparun 2015

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 km van Parijs naar Rotterdam, waarbij mensen in teamverband een sportieve prestatie leveren, om zo geld op te halen voor mensen met kanker. Dit wordt ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto dat al jaren wordt gebruikt: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.

Oud-medewerker van De Reden in Venray, Frank Klomp, neemt in teamverband deel aan deze estafetteloop. Als team is het doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de goede doelen die door de stichting Roparun gesteund worden. Deze doelen veranderen ieder jaar, maar hebben altijd een connectie met kanker.

Het team en de deelnemers van MET talent in Venray hebben, als sponsoring van de goede doelen van De Roparun, een aantal acties ondernomen:

  • Op 7 maart heeft er een benefietdiner plaatsgevonden in De Reden, waarbij de medewerkers van MET talent Venray een 6 gangendiner hebben geserveerd voor 45 gasten.
  • Tijdens dit diner vond er ook een goederen- en dienstenveiling plaats.
  • Deelnemers van de Reden hebben een bedrag uit de fooienpot beschikbaar gesteld.
  • De totale opbrengst van deze acties bedroeg: € 2222,10
Roparun_20150416.jpg