Nieuws
11 mrt 2015

MET talent doet catering bij Gemeente Leudal

MET talent is recentelijk een samenwerking aangegaan met Gemeente Leudal en Westrom-Risse Facilitair.

Vanaf nu verzorgt MET talent de catering in het gemeentehuis van Leudal. Begin februari is gestart met een proefproject. Voor alle samenwerkende partijen is dit een mooie stap vooruit. MET talent en Westrom-Risse Facilitair werken namelijk met mensen die moeilijk aan werk komen vanwege een beperking.

De gemeente is erg tevreden met deze samenwerking, ook gezien de veranderingen in wetgeving rond zorg, werk en inkomen. Beide partijen geven mensen namelijk een kans mee te doen in de samenleving. Ze begeleiden hen ook, waar mogelijk, naar een reguliere baan. De gemeente Leudal vindt het belangrijk hieraan bij te dragen. Ook voor MET talent en Westrom-Risse Facilitair is het een mooie kans om te laten zien wat ze in huis hebben. Hun medewerkers zijn in ieder geval erg gemotiveerd om aan de slag te gaan. Naast heerlijke producten, geeft deze invulling van de catering een extra dimensie aan de kantine en heeft het maatschappelijke waarde.

Ook in de pers was er aandacht voor deze samenwerking, zowel op gezien.nl als op leudal.nieuws.nl. Lees hier de artikelen:

http://gezien.nl/leudal/nieuws/gemeente-leudal-start-met-proefproject-voor-catering

http://leudal.nieuws.nl/2015/03/02/gemeente-leudal-start-met-proefproject-voor-catering/