4 feb 2021

MET ggz-hulpverleners op pad met 'Heppie Boxen'

In de Week van het Vergeten Kind zijn enkele MET ggz-hulpverleners op pad gegaan in Weert en Nederweert om een 'Heppie Box' uit te delen aan gezinnen die dat goed kunnen gebruiken.

heppiebox.jpgGeen tijd te verliezen: lekker buiten voetballen met de voetbal uit de Heppie Box.

“De zon begint spontaan te schijnen en hij is er oprecht onwijs blij mee!" Dat laat een gelukkige moeder ons weten wanneer haar zoon een 'Heppie Box' heeft uitgepakt en buiten is gaan voetballen.

Vanwege corona kan de jongen voorlopig niet naar zijn voetbaltraining, maar met de voetbal uit de Heppie Box is hij onmiddellijk thuis aan de slag gegaan. De stoere actiefoto is door zijn moeder gemaakt. Mooi om te zien!

heppiebox2.jpg

Ook begeleider Patricia van de Warenburg mocht een Heppie Box bezorgen.

Patricia van de Warenburg, begeleider bij MET de wijk, verraste ook een gezin met een Heppie Box. Het meisje was maar wat blij met de inhoud van de box. Samen met Patricia is ze aan de slag gegaan met het maken van spinnen en het voorbereiden van kleine marshmellows voor een heuse 'mini-roast'. Heel fijn om samen onbezorgd te kunnen knutselen, lachen en gek doen!

“Eindelijk weer knutselen, onbezorgd zijn, en vooral samen lachen en gek doen! Dat laat deze kinderen het licht zien en voelen.”

Week van het vergeten kind 2021

Dit jaar wordt met de landelijke campagne ‘MAAK JE HART voor vergeten kinderen in sociaal isolement’ aandacht gevraagd voor het sociaal isolement waarin veel kwetsbare kinderen verkeren.

Meer informatie: https://www.hetvergetenkind.nl/week-van-het-vergeten-kind/2021