Cursus
3 apr 2017

Cursus voor naasten: Omgaan met borderline

Begin april start MET ggz Roermond met de cursus Omgaan met borderline voor naasten. De cursus is bedoeld voor mensen die een gezinslid, familielid of vriend hebben met borderline.

Inhoud cursus

In de cursus, die bestaat uit acht bijeenkomsten, komen thema’s aan de orde als: algemene informatie over borderline, zicht krijgen op ‘borderlinegedrag’ en inzicht krijgen in eigen gedrag, communicatie, grenzen stellen, omgaan met oplopende emoties, zorgen voor jezelf en ‘hoe nu verder’. Naasten die de cursus gevolgd hebben, geven aan dat ze hebben geleerd hun eigen grenzen beter aan te geven. Ook ervaren ze meer ruimte voor zichzelf én in het contact met de persoon met borderline.

Praktische informatie

De cursus wordt gegeven bij MET ggz, Minister Beversstraat 3 in Roermond. De kosten voor deelname bedragen € 25,-. Vooraf is er met iedere belangstellende een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met het secretariaat van MET ggz via 088-1149494 of secretariaten@metggz.nl. Neem ook een kijkje op www.metggz.nl