Vacature
29 jan. 2018

Vacature: Psychotherapeut

MET ggz is een van de grootste organisaties voor geestelijke gezondheidszorg in heel Limburg. Wij behandelen en begeleiden kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische problemen. Wij zoeken een enthousiaste en bevlogen psychotherapeut voor de regio Noord- en Midden Limburg. Zowel parttime als fulltime bij ons werken behoort tot de mogelijkheden.

Kern van de functie

De psychotherapeut stelt indicaties voor diagnostiek en geeft specialistische en intensieve psychotherapeutische behandelingen. Je werkt integratief en maakt daarbij gebruik van verschillende psychotherapeutische referentiekaders. Je werkt als regiebehandelaar in een multidisciplinair team.

Daarnaast is er volop ruimte om te vernieuwen en jezelf te ontwikkelen. De kernwaarden van MET ggz zijn: professioneel, ondernemend, verbindend en autonoom.

Jouw taken:

 • Houdt intakegesprekken en stelt zo nodig een indicatie voor psychodiagnostisch onderzoek en/of behandeling;
 • Verricht (psycho)diagnostisch onderzoek, interpreteert onderzoeksgegevens en maakt een verslag;
 • Voert het vastgestelde behandelplan uit via individuele en/of systeem- en/of groepsgerichte psychotherapeutische behandelonderdelen;
 • Legt en onderhoudt zo nodig contact met het netwerk/systeem van de cliënt om psychotherapeutische behandeling gericht in te kunnen zetten;
 • Levert een bijdrage aan de beleidsmatige ontwikkeling van het eigen vakgebied zowel inhoudelijk (behandelmethodieken) als organisatorisch;
 • Geeft consultatie, werkbegeleiding en supervisie, onder meer aan (GZ-) psychologen en psychotherapeuten in opleiding.

Wij vragen:

 • Een enthousiaste en bevlogen collega die mee wil denken over de nieuwe ggz ontwikkelingen;
 • De functie vereist een academische opleiding tot psycholoog, aangevuld met een opleiding en registratie tot psychotherapeut;
 • Ruime ervaring in het werken met volwassenen;
 • Ervaring in het werken met zorgprogramma’s en samenwerken in een multidisciplinair team;
 • Grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit.

Ons aanbod:

Een uitdagende baan in een dynamische organisatie met korte lijnen, brede samenwerkingsrelaties en een groot netwerk. Mogelijkheden tot bij- en nascholing. Goede werksfeer, mogelijkheid tot specialisatie binnen het vak. De functie is ingedeeld in functiegroep FWG 70 van de cao ggz (maximaal € 6090 euro bruto per maand bij een volledig dienstverband).

Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Stuur je sollicitatie vóór 20 februari 2018 naar MET ggz, personeelsadministratie@metggz.nl, t.a.v. Raad van Bestuur. Je kunt de functiebeschrijving opvragen bij de personeelsadministratie van MET ggz via 088 - 1149673 of personeelsadministratie@metggz.nl.

Heb je nog vragen over de functie, neem dan contact op met Jacqueline Kropman, manager, via 06-25769370.

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.