27 jun 2019

Start Mindfulnesstraining voor dementie

Is er bij u of uw partner beginnende dementie vastgesteld? Wilt u samen met uw partner (of mantelzorger) op een milde, aandachtige manier leren omgaan met veranderingen die dementie met zich meebrengt?

In september start de 8-weekse mindfulness-training voor mensen met dementie (in een vroege fase) én hun mantelzorgers. De kracht van deze training is het samen bijwonen van de bijeenkomsten en het samen aan de slag gaan. Thema’s waaronder acceptatie en het omgaan met het veranderen van een toekomstperspectief komen aan bod. In de training wordt aandacht besteed aan alles wat wél nog mogelijk is, ondanks de veranderingen die de ziekte met zich meebrengt.

De training wordt zowel in Midden-Limburg als in Zuid-Limburg (regio Maastricht) gegeven. De start van de training is op:

Midden-Limburg:            11 september 13.00 – 15.30 uur

Zuid-Limburg:                 18 september 13.00 – 15.30 uur

Bent u cliënt bij MET ggz en heeft u interesse in deze training? Neem hiervoor contact op met Jenny Stolte (jstolte@metggz.nl, 043-329699) voor Zuid-Limburg of Laura Munnix (lmunnix@metggz.nl, 088-1149494) voor Midden-Limburg.