10 dec 2020

Online bijeenkomst voor naasten: 'Grenzen stellen'

Op dinsdag 15 december 2020 organiseert “Naasten in kracht”, een samenwerkingsverband van verschillende belangenorganisaties voor naasten in de ggz, een online voorlichtingsavond over het thema “Grenzen stellen”.

Overbelast raken door over je grenzen te (laten) gaan is voor naasten van mensen met psychische kwetsbaarheid één van de grootste valkuilen. Deze bijeenkomst is daarom speciaal voor naasten van mensen met psychische kwetsbaarheid. 

Grenzen stellen

Als je elke dag te maken hebt met iemand die psychisch uit balans is, dan weet je misschien niet goed meer waar je eigen grenzen liggen en wanneer iemand daar overheen gaat. Je raakt het langzaam een beetje kwijt. Weet je welk teken jouw lijf geeft? Leer het in deze bijeenkomst.

En soms ga je over je eigen grenzen heen. Is het herkenbaar om wat meer van de ander te accepteren, ruzie uit de weg te gaan en ondanks dat je moe bent door te gaan? Daarover gaan de deelnemers onder leiding van Ciska Goedhart (ervaringsdeskundige en voorzitter van Labyrint-In Perspectief) met de deelnemers in gesprek.

Praktische informatie

Datum en tijdstip: 15 december, van 19.00 – 20.30 uur

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Aanmelding is wel vereist. Na aanmelding ontvangen deelnemers een link om deel te nemen. Er is een maximum van 15 deelnemers.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de bijeenkomst via een mail aan info@rescon.nl.