24 jan. 2019

MET ggz opent deuren van nieuwe locatie in Venlo

Op zaterdag 19 januari opende MET ggz de deuren van haar nieuwe locatie aan de Drie Decembersingel 4 in Venlo. Op de nieuwe locatie biedt MET ggz haar complete zorgaanbod, zowel begeleiding als behandeling, aan onder één dak.
 

Op de nieuwe locatie is alle zorg die MET ggz te bieden heeft centraal ondergebracht. Cliënten zijn er welkom voor de zorg- en ondersteuningsbehoefte die ze nodig hebben voor hun psychische klachten. Ook is het een uitvalsbasis voor medewerkers van MET de wijk. Dit onderdeel van MET ggz begeleidt mensen die psychische klachten hebben of hebben gehad en helpt hen om hun doelen te bereiken. Deze begeleiding wordt bij de cliënten thuis aangeboden, in de wijk of in een beschermde woonomgeving.

_MG_8547.JPG 

 

 

Voor elke doelgroep de beste zorg

De nieuwe locatie is er volledig op ingericht om de best mogelijke zorg te bieden aan verschillende doelgroepen. Zo is er een speciale kamer waar speltherapie wordt gegeven aan kinderen. Ook is er een specifieke ruimte voor diagnostiek en zijn er modern ingerichte behandelkamers. Daarnaast wordt er specialistische zorg verleend onder de naam PsyQ.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de zorg die wordt aangeboden op de nieuwe locatie in Venlo? Neem dan contact op via tel. 088–114 94 94.