29 mei 2019

Maak jij het verschil voor een kind? Meld je aan voor de kick-off bijeenkomst.

Een op de vier jongeren groeit op met zorgen in hun thuissituatie. Helaas zijn deze zorgen niet altijd duidelijk af te lezen van iemands gezicht. 

De redenen voor zorgen in een thuissituatie lopen sterk uiteen: een psychisch of lichamelijk ziek gezinslid, een verslaving in het gezin, een (v)echtscheiding, geldproblemen ... 

De impact hiervan kan groot zijn, en ieder kind gaat daar anders mee om. Juist daarom is het belangrijk om alert te zijn op signalen.

Kick-off bijeenkomst luidt start van campagne in

Maak jij het verschil voor een kind helpt zowel professionals, vrijwilligers als andere betrokkenen om in vier stappen het verschil te maken voor een kind. De kick-off bijeenkomst is het startschot van de campagne. De diverse materialen en de digitale handreiking worden op een feestelijke wijze gepresenteerd. Tijdens de bijeenkomst komen ook jongeren aan het woord met hun ervaringsverhaal. Wie heeft op welke wijze voor hen het verschil gemaakt?

Praktische informatie aanmelden

Maak jij ook het verschil voor een kind? Meld je vóór 10 juni aan bij preventiewerker Fien Beijers, fbeijers@metggz.nl

Datum dinsdag 18 juni 2019
Tijd 16.00 - 18.00 uur 
Locatie Jongerencentrum Gotcha
Olieslagersstraat 631
6044 TV  Roermond


Maak jij het verschil voor een kind is een initiatief van de werkgroep KOPP/KVO en Jonge Mantelzorgers, bestaande uit: MET ggz, Centrum voor Jeugd en Gezin, Vincent van Gogh, GGD Limburg-Noord, Synthese, Wel.kom, Punt Welzijn en Menswel en is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de zeven Midden-Limburgse Gemeenten.

Uitnodiging voor de kick-off bijeenkomst 'Maak jij het verschil voor een kind'