Nieuws
10 nov. 2016

Kerstshow 't Haldert

Op zaterdag 19 en zondag 20 november is het weer zover, de jaarlijkse kerstshow bij ’t Haldert in Herkenbosch vindt dan plaats!

MET ggz werkt inmiddels alweer ruim 15 jaar samen met Thei en Anja van Eck. Zij zijn de eigenaren van bloembinderij en minicamping ’t Haldert in Herkenbosch. Deelnemers van MET ggz werken dagelijks mee in het bedrijf en hebben zodoende een grote rol vervuld in het realiseren van deze kerstshow. Met man en macht hebben de deelnemers met hun begeleiders gezorgd voor alle voorbereidingen. Het belooft ook dit jaar weer een prachtige editie te worden!

Er is veel leuks te beleven. Zo is er bijvoorbeeld een houtbewerkingsdemonstratie, waarvan de resultaten te koop worden aangeboden. Ook worden er wafels gebakken. Daarnaast kunt u onder het genot van een glaasje glühwein de mooie kerststukken bewonderen.

De kerstshow is, zoals u leest, het bezoek zeker waard. We nodigen daarom iedereen van harte uit een kijkje te komen nemen.

We hopen, ook namens de deelnemers, u onder het genot van een drankje bij de kerstshow te mogen verwelkomen. Laat u betoveren door deze unieke locatie!