11 nov. 2015

Kerstshow 't Haldert

21 en 22 november is het weer zover, de jaarlijkse kerstshow bij ’t Haldert in Herkenbosch vindt dan plaats!

MET ggz werkt inmiddels alweer ruim 15 jaar samen met Thei en Anja van Eck. Zij zijn de eigenaren van bloembinderij en minicamping ’t Haldert in Herkenbosch. Deelnemers van MET talent werken dagelijks mee in het bedrijf en hebben zodoende een grote rol vervuld in het realiseren van deze kerstshow. Met man en macht hebben de deelnemers met hun begeleiders gezorgd voor alle voorbereidingen. Ze hebben getracht er ook dit jaar weer een prachtige editie van te maken!

Ook de verschillende takken van sport van MET talent zullen tijdens dat weekend volop aanwezig zijn: de fiets werkplaats uit Venray en metaalafdeling de Loods Panheel zijn erbij! Zij zullen demonstraties verzorgen en zullen afgeronde projecten te koop aanbieden. Daarnaast kunt u ook de vele kerststukken bewonderen onder het genot van een glaasje gluhwein.

De kerstshow is, zoals u leest, het bezoek zeker waard. We nodigen daarom ook iedereen van harte uit een kijkje te komen nemen.

We hopen, ook namens de deelnemers, u onder het genot van een drankje bij de kerstshow te mogen verwelkomen en u te betoveren met deze unieke locatie!

#