27 sep 2021

Activiteiten in de Week tegen Eenzaamheid

In de Week tegen Eenzaamheid staat ontmoeting en verbinding centraal. De Week tegen Eenzaamheid 2021 is van 30 september t/m 7 oktober. Bij MET ggz organiseren we in deze week diverse activiteiten om eenzaamheid te doorbreken.

3 oktober: Open Podium Venlo

Vind je het fijn om anderen te ontmoeten op een ongedwongen manier? Voel je dan welkom op zondagmiddag 3 oktober in het Inclusiehuis Venlo (Copacabana). Het wordt een gezellige middag met koffie, vlaai en muziek. Daarnaast is er de mogelijkheid om je talent te laten horen of zien.

Meer informatie: https://www.metggz.nl/overig/activiteiten/open-podium.

6 oktober: Friend-match Weert

Ben je op zoek naar een vriendschap of maatje en wil je op een laagdrempelige, interactieve kennismaken met anderen in de regio Weert? Dan ben je op woensdagmiddag 6 oktober van harte welkom bij Friend-match!

Meer informatie: https://www.metggz.nl/overig/activiteiten/friend-match-vind-een-vriendschap-maatje-de-regio-weert.

Een-tegen-eenzaamheid-beeld-1.jpg

Doorlopend: Join us (Weert)

Het lijkt misschien vanzelfsprekend dat jongeren vrienden hebben. Toch is er een grote groep jongeren in Nederland die zich alleen voelt. Join us is er voor deze jongeren! We brengen hen in contact met leeftijdsgenoten en helpen ze sociaal sterker worden.

In Weert is er een doorlopend programma voor jongeren tussen de 12-25 jaar die zich eenzaam voelen. Meld je aan via de website van Join us.

Join us Weert, 12-18 jaar: https://www.join-us.nu/locaties/join-us-weert-12-18-jaar/

Join us Weert, 18-25 jaar: https://www.join-us.nu/locaties/join-us-weert-18-25-jaar/

Een-tegen-eenzaamheid-beeld-5.jpg