26 okt. 2020

31 oktober: Last Man Standing@home – opstaan voor een mentaal gezonde jeugd

Op zaterdag 31 oktober vindt de vierde editie van ‘Last Man Standing’ plaats. Vanwege het coronavirus is het evenement dit jaar in een ander jasje gestoken en omgedoopt tot Last Man Standing@home. Tijdens dit unieke evenement staan deelnemers maximaal drie uur op een verhoging in hun eigen omgeving (huis, tuin, park in de buurt, sportveld, straat etc.)

Jaarlijks overlijden ruim 1900 mensen aan zelfdoding, waarbij het aantal zelfdodingen onder jongeren stijgt. Liefst 4 op de 10 jongeren met psychische klachten durft niet over hun klachten te praten, vaak vanwege schaamte.

PsyQ Nederland en MET ggz vinden het belangrijk dat psychische problemen bespreekbaar worden gemaakt en dragen het initiatief een warm hart toe.

Doel

Met de actie wil organisator MIND zoveel mogelijk geld ophalen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen.

Meedoen

Wil jij jongeren die met psychische klachten te maken hebben steunen? Sta dan op tijdens Last Man Standing op 31 oktober voor een mentaal gezonde jeugd! Meer informatie vind je op www.lastmanstanding.nl

Poster_A3_LMS_home.jpg