Complete geestelijke gezondheidszorg van jong tot oud in Noord- en Midden-Limburg

Vragenlijsten (ROM)

Als u wordt behandeld door MET ggz, kunt u gevraagd worden om ROM-vragenlijsten in te vullen. Met deze vragenlijsten krijgt u inzicht in het effect van uw behandeling.

Waarom invullen?

Door het invullen van ROM-vragenlijsten krijgen u en uw behandelaar een beeld van het verloop van de behandeling. MET ggz gebruikt de resultaten van de vragenlijsten bovendien om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren. Zorgverzekeraars verlangen dat wij werken met ROM-vragenlijsten.

Wanneer invullen?

We kunnen u vragen op meerdere momenten een vragenlijst in te vullen: vóór uw eerste afspraak, enkele malen tijdens uw behandeling en na afsluiting van uw behandeling. Hoe vaak en wanneer we u vragen een vragenlijst in te vullen, is afhankelijk van het team waar u behandeling ontvangt.

Hoe invullen?

MET ggz gebruikt voor het afnemen van de vragenlijsten een digitaal (uiteraard beveiligd) programma. U ontvangt een link naar de digitale vragenlijst via uw e-mailadres in uw mailbox. De digitale vragenlijst kunt u op elke computer (of telefoon) met een internetverbinding invullen. Uw behandelaar bespreekt de resultaten met u. Als u geen e-mailadres heeft of geen beschikking heeft over een computer, kunt u de vragenlijsten op papier invullen. Deze ontvangt u dan thuis.