Complete geestelijke gezondheidszorg van jong tot oud in Noord- en Midden-Limburg

Psychotherapeut

MET ggz zoekt voor PsyQ een:

Psychotherapeut (het aantal uren per week is bespreekbaar)

de kern van de functie

Het stellen van indicaties voor diagnostiek en het uitvoeren van psychotherapeutische behandelingen bij zowel individuele als groepen cliënten met als doel het herstel of het draaglijk maken van psychische stoornissen.

het werk

  • indicatiestelling en diagnostiek
  • behandeling
  • registratie en rapportage
  • advies, ontwikkeling en preventie

de uitdaging

De psychotherapeut werkt als hoofdbehandelaar, zowel zelfstandig als in teamverband, en kan de rol van programmaleider vervullen (zie hiervoor aparte rolbeschrijving). De psychotherapeut geeft functioneel aanwijzingen en advies aan andere in- en externe behandelaars en/of medewerkers.

de vereisten

De functie vereist een academische opleiding tot psycholoog, aangevuld met een opleiding en registratie tot psychotherapeut.

ons aanbod

Wij bieden een afwisselende functie in een organisatie in beweging met korte lijnen, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform CAO-GGZ) en mogelijkheden voor bij- of nascholing.

Solliciteren

Stuur uw sollicitatie voor 15 januari 2016 naar MET ggz, Raad van Bestuur, personeelsadministratie@metggz.nl. Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met mevrouw B. Butz, klinisch psycholoog, of mevrouw M. Rovers, teamleider, via 088-1149494.