Complete geestelijke gezondheidszorg van jong tot oud in Noord- en Midden-Limburg
Vacature
27 dec. 2017

Vacature Verslavingsarts

Word jij onze nieuwe bevlogen verslavingsarts?

MET ggz is een van de grootste organisaties voor geestelijke gezondheidszorg in Noord- en Midden-Limburg. Wij behandelen en begeleiden kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische problemen. Bij METggz staan we voor de kortste weg naar herstel. Voor een nieuw onderdeel van ons GGZ-zorgpalet zoeken wij voor de verslavingszorg een enthousiaste verslavingsarts KNMG voor 36 uur.

Wat is jouw uitdaging?

MET ggz heeft met verzekeraars afspraken gemaakt over een aanbod verslavingszorg ten behoeve van GGZ cliënten met een dubbele diagnose. Jij gaat ons nieuwe zorgpalet vanuit verslavingsperpectief vormgeven. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de volgende taken:

  • Spil in- en kartrekker van de nieuw vorm te geven inhoudelijke zorgpaden van verslavingszorg binnen MET ggz;
  • Inhoudelijke aansturing van collega’s binnen een multidisciplinair team en participeren in het multidisciplinair overleg met name gericht op verslavingsproblematiek;
  • et verrichten van algemene en specifieke diagnostiek, behandeling en begeleiding bij patiënten met verslavingsproblematiek;
  • Verantwoordelijkheid dragen voor ambulante detoxificatie en indicering voor crisisopnames;
  • Onderzoeken en beoordelen van de somatische en psychische gevolgen van middelengebruik, - afhankelijkheid en verslavingsgedrag;
  • Geven van advies en consultatie aan verwijzers en aan interne/externe collegae;
  • Actieve bijdrage aan innovatie en verbetering van de kwaliteit van zorg;
  • Naast de behandelzorg ook een bijdrage leveren aan Bemoeizorg en de zorg ten behoeve van onze begeleide woonvormen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een bevlogen verslavingsarts. Een kartrekker en een verbinder. Iemand die proactief is en vernieuwend. Maar ook iemand die communicatief sterk is en zich profileert binnen en buiten METggz . Natuurlijk ben je integer, oprecht en betrokken. Verder ben je basisarts met als specialisatie Master in Addiction Medicine (MIAM). Je staat BIG geregistreerd.

Ons aanbod

Bij ons krijg je een uitdagende baan in een dynamische organisatie met korte lijnen, een goede werksfeer, brede samenwerkingsrelaties en een groot netwerk. Daarbij zijn er mogelijkheden tot tot bij- en nascholing. De functie is ingedeeld in functiegroep FWG 70 van de cao ggz (maximaal € 6090 bruto per maand bij een volledig dienstverband). Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Interesse? Reageer dan snel!

Stuur je sollicitatie vóór 1 februari 2018 naar MET ggz, personeelsadministratie@metggz.nl, t.a.v. Raad van Bestuur. Heb je nog vragen over deze uitdagende functie? Neem dan contact op met Jacqueline Kropman, manager via tel: 06-25769370. Meer informatie over MET ggz vind je op www.metggz.nl.

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.