Complete geestelijke gezondheidszorg van jong tot oud in Noord- en Midden-Limburg
Vacature
7 feb. 2018

Vacature: Sociaal-psychiatrisch verpleegkundige (ouderenzorg)

MET ggz begeleidt en behandelt mensen met psychische klachten. Dat doen we in heel Limburg en een deel van Zuidoost-Brabant. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning. Voor de vestigingen Maastricht en Vaals zijn wij op zoek naar een enthousiaste sociaal-psychiatrisch verpleegkundige voor de afdeling ouderenzorg. Zowel fulltime als parttime werken behoort tot de mogelijkheden.

Vanuit de afdeling ouderenzorg biedt een multidisciplinair en dynamisch team hulp aan 65+'ers met uiteenlopende psychiatrische problematiek (stemmingsstoornissen, angststoornissen en persoonlijkheidsstoornissen) en neurocognitieve stoornissen. Door het toenemend aantal ouderen in de regio zal het team de komende jaren gaan groeien. Daarnaast willen we ons ook meer gaan toeleggen op de jongere ouderen vanaf 55 jaar. Om deze groei mogelijk te maken zijn we op zoek naar versterking.

De sociaal-psychiatrisch verpleegkundige biedt geïntegreerde sociaal-psychiatrische behandelingen aan ouderen met ernstige of complexe psychiatrische en/of neurocognitieve aandoeningen binnen een specialistisch en multidisciplinair samengesteld team.

Jouw taken

 • Voeren van intake- en adviesgesprekken bij ouderen in samenwerking met een regiebehandelaar;
 • Opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen inclusief dossiervoering;
 • Deelname aan multidisciplinair overleg;
 • Contacten leggen en onderhouden met het netwerk/systeem van de cliënt;
 • Proactieve houding en goed in staat tot samenwerking;
 • Meedenken over beleidsmatige ontwikkeling.

Wij vragen

 • Opleiding tot sociaal-psychiatrisch verpleegkundige en BIG-registratie als zodanig;
 • Affiniteit, kennis en/of ervaring met psychische en psychiatrische en neurocognitieve problematiek bij ouderen en ambulant werken;
 • Zelfstandigheid, flexibiliteit en goed kunnen samenwerken in een multidisciplinair team;
 • Goede communicatieve vaardigheden, mondeling en schriftelijk;
 • In bezit van rijbewijs B en auto.

Ons aanbod
Wij bieden je een afwisselende functie in een organisatie in beweging met korte lijnen. Daarnaast bieden we je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao-ggz en mogelijkheden voor bij- en nascholing. De functie SPV is ingedeeld in functiegroep FWG 60 van de cao-ggz (maximaal € 4287 bruto per maand bij een volledig dienstverband). Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Solliciteren
Stuur je sollicitatie vóór 16 maart 2018 naar MET ggz, personeelsadministratie@metggz.nl t.a.v. de Raad van Bestuur. Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met mevrouw B. Senden, Psychotherapeut/GZ-Psycholoog team Ouderenzorg, via telefoonnummer: 043-3299669. De functiebeschrijving is op te vragen bij de personeelsadministratie van MET ggz via tel. nr. 088 – 1149673 of personeelsadministratie@metggz.nl

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.