Complete geestelijke gezondheidszorg van jong tot oud in Noord- en Midden-Limburg
Vacature
8 nov. 2017

Vacature: Rehabilitatiemedewerker locatie Echt (32-36 uur)

MET ggz is een van de grootste organisaties voor geestelijke gezondheidszorg in Noord- en Midden-Limburg. Wij behandelen en begeleiden kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische problemen. In verband met vacatureruimte zoeken wij een enthousiaste en bevlogen rehabilitatiemedewerker.

Kern van de functie

Team Volwassenen biedt diverse activiteiten aan op het gebied van preventie, onderzoek, diagnostiek, behandeling, begeleiding en dienstverlening aan volwassenen met (ernstige) psychiatrische aandoeningen waarbij een ontwikkeling stimulerende aanpak vereist is die gericht is op het herstellen van de ontwikkeling.

Voor de locatie Echt is er ruimte ontstaan voor een rehabilitatiewerker in het team Volwassenen van de RVE MET ggz.

Jouw taken

  • Gestructureerd plannen, uitvoeren en evalueren van begeleidingsactiviteiten
  • Afstemmen van begeleidingsactiviteiten, intern en extern
  • Opbouwen en onderhouden van sociaal netwerk van de cliënt
  • Opbouwen en onderhouden van contacten met professionele netwerken
  • Een actieve bijdrage leveren aan innovatie
  • Administratie en verslaglegging

Wij vragen

Als rehabilitatiemedewerker heb je een HBO werk- en denkniveau, verkregen door een relevante sociaal agogische opleiding, en is je beroep opgenomen in de zgn. CONO-beroepentabel. Tevens heb je aantoonbare affiniteit en ervaring in het werken met de doelgroep. Je bent tevens in bezit van een rijbewijs. Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is vereist voor deze functie.

Ons aanbod

Wij bieden je een afwisselende functie in een organisatie in beweging met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, conform CAO-GGZ, en mogelijkheden voor bijscholing.

Solliciteren

Stuur je sollicitatie voor 25 november 2017 naar MET ggz, t.a.v. Raad van Bestuur personeelsadministratie@metggz.nl. Heb je nog vragen, neem contact op met J. Kropman, manager Volwassenzorg, tel 06-25769370.


Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.