Complete geestelijke gezondheidszorg van jong tot oud in Noord- en Midden-Limburg
Vacature
16 mrt. 2017

Vacature Rehabilitatiemedewerker

In verband met vacatureruimte zoeken wij een enthousiaste en bevlogen rehabilitatiemedewerker (24-32 uur per week).

Kern van de functie

Team Kind en Jeugd biedt diverse activiteiten aan op het gebied van preventie, onderzoek, diagnostiek, behandeling, begeleiding en dienstverlening aan kinderen, jeugdigen en hun gezinnen met (ernstige) psychiatrische aandoeningen waarbij een ontwikkeling stimulerende aanpak vereist is die gericht is op het herstellen van de ontwikkeling.

Voor de locaties Roermond en Weert is er ruimte ontstaan voor een rehabilitatiewerker in het team Kind en Jeugd van de RVE MET ggz.

Jouw taken

  • gestructureerd plannen, uitvoeren en evalueren van begeleidingsactiviteiten;
  • afstemmen van begeleidingsactiviteiten, intern en extern;
  • opbouwen en onderhouden van sociaal netwerk van de cliënt;
  • opbouwen en onderhouden van contacten met professionele netwerken;
  • een actieve bijdrage leveren aan innovatie;
  • administratie en verslaglegging.

Wij vragen

Als rehabilitatiemedewerker Jeugd heb je een HBO werk- en denkniveau, verkregen door een relevante sociaal agogische opleiding, en is je beroep opgenomen in de zgn. CONO-beroepentabel. Tevens heb je aantoonbare affiniteit en ervaring in het werken met kinderen en jeugdigen. Je bent tevens in bezit van een rijbewijs. Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is vereist voor deze functie.

Ons aanbod

Wij bieden je een afwisselende functie in een organisatie in beweging met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, conform CAO-GGZ, en mogelijkheden voor bijscholing.

Solliciteren

Stuur je sollicitatie voor 30 maart 2017 naar MET ggz, t.a.v. Raad van Bestuur personeelsadministratie@metggz.nl. Heb je nog vragen, neem contact op met Anja van der Riet, teamleider Kinderen en Jeugdigen a.i. 06-22517708.