Complete geestelijke gezondheidszorg van jong tot oud in Noord- en Midden-Limburg
Vacature
21 dec. 2017

Vacature: Manager MET de wijk Midden-Limburg

MET ggz is een van de grootste organisaties voor geestelijke gezondheidszorg in Noord- en Midden-Limburg. Wij behandelen en begeleiden kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische problemen. Voor de regio Midden-Limburg zijn we op zoek naar een zorgmanager.

Kern van de functie:

In deze functie geef je integraal leiding aan de Resultaat Verantwoordelijke Eenheid (RVE) MET de wijk in de regio Midden-Limburg. Hierbij zijn 130 mensen (100 fte) werkzaam en onderverdeeld in 8 multidisciplinaire en zelforganiserende wijkteams. Je bent verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte uitvoering van de werkzaamheden dusdanig dat die zo optimaal mogelijk aansluiten bij de zorgvraag van de cliënten. Door de belangen van stakeholders te verbinden met de doelstellingen van de organisatie lever je een belangrijke bijdrage aan de positionering van MET ggz in de regio. Je ontwikkelt het afdelingsbeleid uitgaande van de missie en visie van de organisatie. Je rapporteert aan de Raad van Bestuur en maakt deel uit van het MT.

Profiel:

Als manager ben je het beste te omschrijven als ondernemend en autonoom. Door jouw verbindende stijl ben je in staat om nauw samen te werken met collega’s, verwijzers en ketenpartners. De functie vereist een academisch werk- en denkniveau en een (post-) hbo-opleiding op het gebied van zorg- en organisatiemanagement. Je hebt ruime kennis van bedrijfsvoering en managementtechnieken aangevuld met meerjarige relevante ervaring. Kennis van planning- en control en de kwaliteitscyclus weet je te vertalen naar de uitvoering. Je hebt ervaring met het onderhouden van externe contacten en beschikt over overtuigingskracht en onderhandelingsvaardigheden. Andere belangrijke sociale vaardigheden die van belang zijn bij het geven van leiding aan een RVE met verschillende disciplines zijn: luisteren, motiveren, overtuigingskracht en overbruggen van tegengestelde belangen.

Ons Aanbod:

Een uitdagende baan in een dynamische organisatie met korte lijnen, brede samenwerkingsrelaties en een groot netwerk. MET ggz heeft als een van haar kernwaarden Professioneel en hecht eraan medewerkers te stimuleren zich steeds te blijven ontwikkelen. Dit wordt dan ook sterk gefaciliteerd. Daarnaast heerst er een goede werksfeer. De functie is ingedeeld in functiegroep FWG 70 van de cao ggz (maximaal € 6.090 euro bruto per maand bij een volledig dienstverband).

Solliciteren:

Stuur je sollicitatie naar MET ggz, personeelsadministratie@metggz.nl, t.a.v. Raad van Bestuur.