Complete geestelijke gezondheidszorg van jong tot oud in Noord- en Midden-Limburg
Vacature
11 jan. 2018

Vacature GZ Psycholoog (parttime of fulltime)

Wij zoeken voor MET ggz een bevlogen GZ psycholoog. Parttime invullen van deze functie behoort tot de mogelijkheden.

Kern van de functie

De GZ-psycholoog werkt als hoofdbehandelaar, zowel zelfstandig als in teamverband. Kan functionele aanwijzingen krijgen van de regisseur zorglijn Volwassenen. Geeft functioneel aanwijzingen en advies aan psychologen en andere in- en externe behandelaars en/of medewerkers.

Jouw taken
De GZ Psycholoog

  • houdt intakegesprekken en stelt (zo nodig) een indicatie voor (psycho-)diagnostisch onderzoek en/of behandeling;
  • verricht (psycho-)diagnostisch onderzoek, interpreteert onderzoeksgegevens en maakt een verslag;
  • voert als zelfstandig behandelaar het vastgestelde behandelplan uit via individuele en/of systeem- en groepsgerichte behandelonderdelen;
  • legt en onderhoudt zo nodig contact met het netwerk/systeem van de cliënt om behandeling gericht in te kunnen zetten;
  • levert een bijdrage aan de beleidsmatige ontwikkeling van het eigen vakgebied zowel inhoudelijk (behandelmethodieken) als organisatorisch;
  • geeft werkbegeleiding en supervisie;
  • stelt een (preventie)indicatie op en informeert de preventiewerker hierover;
  • is eventueel bereid om deel te nemen aan kennisgroepen of hier een rol in te vervullen.

Wij vragen

De functie vereist een academische opleiding tot psycholoog aangevuld met een opleiding en registratie als GZ-psycholoog.

Ons aanbod

Wij bieden je een afwisselende functie in een organisatie in beweging met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform CAO-GGZ) en mogelijkheden voor bijscholing. De functie is ingedeeld in functiegroep FWG 65 van de CAO-GGZ (maximaal € 5046,-- bruto per maand bij een volledig dienstverband). Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Stuur je sollicitatie voor 5 februari naar MET ggz, personeelsadministratie@metggz.nl t.a.v. de Raad van Bestuur. Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met mevrouw J. Kropman, manager tel 06-25769370.

De functiebeschrijving is op te vragen bij de personeelsadministratie van MET ggz 088 – 1149673 of personeelsadministratie@metggz.nl

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.