Complete geestelijke gezondheidszorg van jong tot oud in Noord- en Midden-Limburg
Vacature
14 dec. 2017

Vacature Coördinator Participatie

Ben jij een expert en inspirator op het gebied van (arbeids-) participatie? Voel je je als professional thuis in een rol waarin nieuw beleid en aanpak ontwikkeld, getoetst maar ook geïmplementeerd moet worden in hechte samenwerking met stakeholders binnen en buiten de organisatie? Ben je initiatiefrijk en laat je je leiden door kansen om doelen te realiseren? Ben je gedreven om de juiste zorg bij de juiste klant op het juiste moment te leveren. Wil je graag voorop lopen en ken je de ontwikkelingen in de markt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat is je taak?
Als Coördinator Participatie ben je zichtbaar als een vakinhoudelijk expert en stuur je functioneel onze trajectbegeleiders aan en je bent een sparringpartner voor de RVE managers. Vanuit je expertise vertaal je de MET ggz beleidsuitgangspunten op het gebied van maatschappelijke participatie en arbeidstoeleiding van onze cliënten in concrete jaar- en uitvoeringsplannen.

Je leidt en begeleidt zo nodig projecten en processen op het terrein van participatie en borgt een adequate projectsturing.

Je doel is dat een maximale aansluiting wordt gezocht tussen wat cliënten willen en kunnen en dat daarbij een passende begeleiding wordt aangeboden in lijn met de ambities ten aanzien van de zgn. Participatieladder. Je genereert benodigde participatie- en werkplekken en creëert een vruchtbare samenwerking met korte lijnen tussen cliënten, collega’s en samenwerkingspartners.

Om dit te realiseren initieer, bouw en onderhoud je actief netwerken met relevante partijen (stakeholders en klantrelaties)en ontwikkelt inzicht in ontwikkelingen en behoeften.

Je promoot en positioneert de organisatie en haar producten en draagt bij aan de commerciële optimalisering en –ontwikkeling. In dat kader bereid je aanbestedingen en offertes voor en verkoopt leerwerkaanbod.

Je bent op jouw vakgebied een gerespecteerde vertegenwoordiger en ambassadeur van de organisatie naar buiten in samenwerkingsverbanden , bij gemeenten en andere belanghebbenden en ondersteunt de lijnmanagers in deze materie.

Wat vragen wij?
Naast je expertise op je vakgebied breng je je professionele houding mee en je eigen energie om ondernemend, kritisch en initiatiefrijk en oplossingsgericht thema’s aan te pakken. Je bent in staat intensief samen te werken met en je te verbinden aan netwerken, deze te ontplooien en te onderhouden. Je bent in staat naar het effect van je eigen handelen te kijken zodat je je verder kunt ontwikkelen. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en durft te experimenteren en fouten te maken bij het inslaan van nieuwe wegen.

Hoewel je eigen onafhankelijkheid hoog in het vaandel hebt, weet je dat je onderdeel uit maakt van een groter geheel.

Opleiding
De functie vereist een relevante opleiding op HBO niveau, ( arbeidsdeskundige) en meerdere jaren ervaring binnen het aandachtsgebied evenals expertise op het gebied van projectmanagement. Kennis van ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg, kennis van de doelgroep en van beleidsontwikkeling is vereist.

Kennis van en ervaring met de IPS methodologie (incl. IPS certificaat) wordt op prijs gesteld.

Ons aanbod
Wij bieden je een afwisselende functie in een organisatie in beweging, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform cao ggz) en mogelijkheden voor bijscholing. De functie is ingedeeld in functiegroep 55 van de cao ggz (maximaal € 3.781,00 bruto per maand bij een volledig dienstverband). Het betreft een aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren
Stuur je sollicitatie vóór 15 februari september 2018 naar MET ggz, personeelsadministratie@metggz.nl t.a.v. de Raad van Bestuur. Heb je nog vragen over de functie, neem dan contact op met de manager HR, Rob Pierik, via telefoonnummer 06 54670564. Meer informatie over de functie kun je opvragen bij personeelsadministratie@metggz.nl.

Deze vacature wordt intern en extern verspreid. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld