Complete geestelijke gezondheidszorg van jong tot oud in Noord- en Midden-Limburg
Vacature
6 sep. 2017

Vacature Beleidsadviseur Marketing

De beleidsadviseur Marketing ontwikkelt een marketingbeleid dat optimaal aansluit bij de strategische doelstellingen van de organisatie en de hieruit voortvloeiende (groei) ambities. Dit stelt MET ggz steeds in staat om het best mogelijke zorgaanbod te ontwikkelen en te leveren aan de cliënten. Tevens geeft hij invulling aan het bereiken van de beste mogelijke positionering in de voor MET ggz relevante markten o.a. door een actieve externe participatie als aansprekende vertegenwoordiger van MET ggz.

Taken

De Beleidsadviseur Marketing:

  • is een sparringpartner voor de Raad van Bestuur en het managementteam op zijn vakgebied;
  • is een gerespecteerde vertegenwoordiger en ambassadeur van de organisatie naar buiten (in zogenaamde ontwikkeltafels, overleg met financiers, het MET ggz-verkoopteam etc.) en ondersteunt de lijnmanagers in deze materie;
  • formuleert de marketingstrategie, gericht op vergroten, verbreden en/of behouden van het marktaandeel;
  • zet marketingplannen op en voert deze - in goede afstemming met team Communicatie - uit;
  • zet stakeholders-, cliënt tevredenheids- en marketingonderzoeken op en voert deze uit;
  • initieert, bouwt en onderhoudt actief netwerken met relevante partijen en ontwikkelt inzicht in relevante ontwikkelingen en behoeften;
  • onderhoudt contacten met stakeholders en bouwt klantrelaties op;
  • promoot en positioneert de organisatie en haar producten;
  • initieert -in nauwe samenwerking met interne specialisten- zorg vernieuwende projecten.

Wij vragen

Kerncompetenties voor de functie

De kernwaarden van MET ggz zijn Professioneel, Ondernemend, Verbindend en Autonoom.

Voor de functie moet de beleidsadviseur in staat zijn om 'wat …. als' analyses te maken op basis van (wetenschappelijk) onderzoek en uit de netwerken verkregen kennis. Bovendien moet hij in staat zijn nieuwe inzichten te ontwikkelen, creatief te zijn en de wensen te kennen van de in- en externe klant. De adviseur inspireert in- en externe partijen, is een gedreven doorzetter, resultaatgericht en geeft mede richting en sturing aan de dienstverlening van de organisatie. Hij stelt zich open en actief op en beschikt over uitmuntende communicatieve vaardigheden.

Opleiding

Academisch werk- en denkniveau, een relevante opleiding (NIMA C), eventueel een specifieke vervolgopleiding en/of meerdere jaren ervaring binnen het aandachtsgebied, alsmede op het gebied van project- / verandermanagement en implementatiestrategie. Kennis van de gezondheidszorg en de werkprocessen en de relevante wet- en regelgevingen is een pré. De Beleidsadviseur Marketing heeft ruime en actuele kennis van het vakgebied en volgt actief ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Ons aanbod

Wij bieden je een afwisselende functie in een organisatie in beweging, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform cao ggz) en mogelijkheden voor bijscholing. De functie is ingedeeld in functiegroep 60 van de cao ggz (maximaal € 4230,00 bruto per maand bij een volledig dienstverband). Het betreft een aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren

Stuur je sollicitatie vóór 22 september naar MET ggz, personeelsadministratie@metggz.nl t.a.v. de Raad van Bestuur. Heb je nog vragen over de functie, neem dan contact op met de manager HR, Rob Pierik, via telefoonnummer 06 54670564. Meer informatie over MET ggz vind je op www.metggz.nl.

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld