Complete geestelijke gezondheidszorg van jong tot oud in Noord- en Midden-Limburg
Vacature
21 dec. 2017

Vacature Begeleiders Noord-Limburg

Wij zoeken begeleiders! Voor 24-36 uur per week in Noord-Limburg.

MET ggz is een van de grootste organisaties voor geestelijke gezondheidszorg in Noord- en Midden-Limburg. Wij behandelen en begeleiden kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische problemen.

kern van de functie van begeleider
Het begeleiden van cliënten met een psychiatrische kwetsbaarheid vanuit een begeleid wonen of ambulante setting naar herstelbevordering en zelfredzaamheid.

jouw taken
De begeleider

  • treedt op als persoonlijk begeleider en coördineert begeleiding en zorg rondom een aantal cliënten;
  • stelt samen met de cliënt een begeleidingsplan op, evalueert dit en stelt regelmatig bij;
  • zorgt voor afstemming van het begeleidingsplan op het sociaal maatschappelijk netwerk en eventueel overige zorgverlening;
  • begeleidt de cliënt volgens het begeleidingsplan, gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid en het herstelvermogen van de cliënt en betrekt waar nodig het netwerk;
  • activeert en stimuleert de cliënt bij de verschillende aspecten van de zorgvraag;
  • draagt bij aan de ontwikkeling van het begeleidingsaanbod en zorgverlening. Doet hiertoe onder meer verbetervoorstellen en participeert in werkgroepen en commissies.

wij vragen
Als begeleider beschik je over een diploma van een relevante opleiding op minimaal kwalificatieniveau 4 (bijvoorbeeld SPW, B-verpleegkunde, SPH of HBO-V).

Enige jaren ervaring met ambulante begeleiding en/of begeleid wonen is gezien de doelgroep vereist. Je bent tevens in bezit van een rijbewijs.

ons aanbod
Wij bieden je een afwisselende functie in een organisatie in beweging met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform CAO-GGZ) en mogelijkheden voor bijscholing. De functie begeleider is ingedeeld in functiegroep 45 van de cao ggz (maximaal € 3.086,- bruto per maand bij een volledig dienstverband). Het betreft een aanstelling voor 1 jaar, met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

solliciteren
Stuur je sollicitatie t.a.v. Raad van Bestuur naar personeelsadministratie@metggz.nl. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Marina Rovers, 06-54282587. Meer informatie over MET ggz vind je op www.metggz.nl. De functiebeschrijving is op te vragen bij de personeelsadministratie van MET ggz. 088 – 1149673 of personeelsadministratie@metggz.nl.

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.