Complete geestelijke gezondheidszorg van jong tot oud in Noord- en Midden-Limburg
Vacature
9 nov. 2017

Vacature [2]: GZ-psycholoog

MET ggz is een van de grootste organisaties voor geestelijke gezondheidszorg in Noord- en Midden-Limburg. Wij behandelen en begeleiden kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische problemen. Wij zoeken voor het team PsyQ (Roermond/Venlo) een bevlogen GZ-psycholoog voor 32-36 uur per week. Parttime invullen van deze functie behoort ook tot de mogelijkheden.

Kern van de functie
De GZ-psycholoog werkt als hoofdbehandelaar, zowel zelfstandig als in teamverband. Kan functionele aanwijzingen krijgen van de regisseur zorglijn Volwassenen. Geeft functioneel aanwijzingen en advies aan psychologen en andere in- en externe behandelaars en/of medewerkers.

Jouw taken

  • Houdt intakegesprekken en stelt (zo nodig) een indicatie voor (psycho)diagnostisch onderzoek en/of behandeling;
  • Verricht (psycho-)diagnostisch onderzoek, interpreteert onderzoeksgegevens en maakt een verslag;
  • Voert als zelfstandig behandelaar het vastgestelde behandelplan uit via individuele en/of systeem- en groepsgerichte behandelonderdelen;
  • Legt en onderhoudt zo nodig contact met het netwerk/systeem van de cliënt om behandeling gericht in te kunnen zetten;
  • Levert een bijdrage aan de beleidsmatige ontwikkeling van het eigen vakgebied zowel inhoudelijk (behandelmethodieken) als organisatorisch;
  • Geeft werkbegeleiding en supervisie;
  • Stelt een (preventie)indicatie op en informeert de preventiewerker hierover;
  • Is eventueel bereid om deel te nemen aan kennisgroepen of hier een rol in te vervullen.

Wij vragen
De functie vereist een academische opleiding tot psycholoog aangevuld met een opleiding en registratie als GZ-psycholoog.

Ons aanbod
Wij bieden je een afwisselende functie in een organisatie in beweging met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform CAO-GGZ) en mogelijkheden voor bijscholing. De functie is ingedeeld in functiegroep FWG 65 van de CAO-GGZ (maximaal € 5046,-- bruto per maand bij een volledig dienstverband). Het betreft vooralsnog een aanstelling voor bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar. Met de intentie om het dienstverband om te zetten in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Solliciteren
Stuur je sollicitatie voor 25 november 2017 naar MET ggz, personeelsadministratie@metggz.nl, t.a.v. de Raad van Bestuur. Voor nadere informatie over de functie kunt u contact opnemen met mevrouw J. Kropman, manager Volwassenen en Specifieke Zorg, tel 06-25769370.
De functiebeschrijving is op te vragen bij de personeelsadministratie van MET ggz: 088 – 1149673 of personeelsadministratie@metggz.nl.

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.