Complete geestelijke gezondheidszorg van jong tot oud in Noord- en Midden-Limburg
Vacature
9 nov. 2017

Vacature [1]: GZ-psycholoog

MET ggz is een van de grootste organisaties voor geestelijke gezondheidszorg in Noord- en Midden-Limburg. Wij behandelen en begeleiden kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische problemen. Wij zoeken voor het team PsyQ (Roermond/Venlo) een bevlogen GZ-psycholoog met als aandachtsgebieden persoonlijkheid, angst en ADHD, voor 32-36 uur per week. Parttime invullen van deze functie behoort ook tot de mogelijkheden.

Kern van de functie
De GZ-psycholoog werkt als hoofdbehandelaar, zowel zelfstandig als in teamverband. Kan functionele aanwijzingen krijgen van de regisseur zorglijn Volwassenen. Geeft functioneel aanwijzingen en advies aan psychologen en andere in- en externe behandelaars en/of medewerkers.

Jouw taken

  • Houdt intakegesprekken en stelt (zo nodig) een indicatie voor (psycho)diagnostisch onderzoek en/of behandeling;
  • Verricht (psycho-)diagnostisch onderzoek, interpreteert onderzoeksgegevens en maakt een verslag;
  • Voert als zelfstandig behandelaar het vastgestelde behandelplan uit via individuele en/of systeem- en groepsgerichte behandelonderdelen;
  • Legt en onderhoudt zo nodig contact met het netwerk/systeem van de cliënt om behandeling gericht in te kunnen zetten;
  • Levert een bijdrage aan de beleidsmatige ontwikkeling van het eigen vakgebied zowel inhoudelijk (behandelmethodieken) als organisatorisch;
  • Geeft werkbegeleiding en supervisie;
  • Stelt een (preventie)indicatie op en informeert de preventiewerker hierover.

Wij vragen
De functie vereist een academische opleiding tot psycholoog aangevuld met een opleiding en registratie als GZ-psycholoog.

Ons aanbod
Wij bieden je een afwisselende functie in een organisatie in beweging met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform CAO-GGZ) en mogelijkheden voor bijscholing. De functie is ingedeeld in functiegroep FWG 65 van de CAO-GGZ (maximaal € 5046,-- bruto per maand bij een volledig dienstverband). Het betreft vooralsnog een aanstelling voor bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar. Met de intentie om het dienstverband om te zetten in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Solliciteren
Stuur je sollicitatie voor 25 november 2017 naar MET ggz, personeelsadministratie@metggz.nl, t.a.v. de Raad van Bestuur. Voor nadere informatie over de functie kunt u contact opnemen met mevrouw J. Kropman, manager Volwassenen en Specifieke Zorg, tel 06-25769370.

De functiebeschrijving is op te vragen bij de personeelsadministratie van MET ggz: 088 – 1149673 of personeelsadministratie@metggz.nl.


Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.