Complete geestelijke gezondheidszorg van jong tot oud in Noord- en Midden-Limburg

Bereikbaarheid openbaar vervoer

MET ggz Roermond

MET ggz Roermond, vestiging Minister Beversstraat, ligt op loopafstand (ca. 900 meter) van het NS- en het busstation van Roermond. U loopt naar de hoofduitgang van het station. U gaat dan meteen linksaf richting de fietsenwinkel. Neem de tweede trap naar beneden en ga onder de tunnel door, Oranjelaan. Bij het stoplicht steekt u over. Na ongeveer 300 meter gaat u linksaf de Notenboomlaan in. Het MET ggz-gebouw ligt aan het kruispunt Notenboomlaan/Minister Beversstraat. De ingang ligt aan de Minister Beversstraat 3.

Vanaf het NS- en busstation kunt u ook de bus nemen. De lijnen 11, 17, 66, 78, 79 en 80 rijden vanaf het station langs het ziekenhuis en terug, bushalte Ziekenhuis. Vanaf deze halte steekt u de Oranjelaan over, volgt daarna de Notenboomlaan tot aan de Minister Beversstraat. Het MET ggz-gebouw ligt aan het kruispunt Notenboomlaan/Minister Beversstraat. De ingang ligt aan de Minister Beversstraat 3.

MET ggz Venlo

De trein brengt u tot in het centrum van Venlo. Bij het station vertrekt stadsbus 2 of buslijn 83. De ingang ligt aan de Hogeweg 99.

Vanuit Venlo-Blerick vertrekt stadsbus 2 vanuit bushalte burgemeester Gommansstraat in richting Noorderpoort via Venlo station naar bushalte Hogeweg. De ingang ligt aan de Hogeweg 99.

MET ggz Echt

Het MET ggz-pand bevindt zich op ca. 7 minuten loopafstand (ca. 600 m) van het NS-station Echt. Vanuit de stationsweg loopt u via de Julianastraat naar de Nieuwe Markt 7.

Vanuit Linne (bushalte Nieuwe Markt) en Maasbracht (bushalte Markt) is een busverbinding beschikbaar (buslijn 71). U kunt uitstappen in Echt bij bushalte Peijerstraat/Korte Straat. Vanuit deze bushalte is het 5 minuten lopen naar de Nieuwe Markt 7.

MET ggz Leudal

Het MET ggz-pand is vanuit Roggel, bushalte Koppelstraat, bereikbaar met buslijn 75. U stapt uit bij bushalte Centrum Heythuysen. Via de Dorpstraat en de Magdalenastraat is het 6 minuten lopen tot onze vestiging aan de Notaris Ruttenlaan 2a.


Vanuit Baexem, bushalte Rijksweg AZC, bushalte Kennedystraat, gaat buslijn 82 naar Heythuysen. U stapt uit bij bushalte Garage Gielen. Vanaf garage Gielen is het ca. 4 minuten lopen via de Stationsstraat naar de Notaris Ruttenlaan 2a.

MET ggz Weert


De trein brengt u tot in het centrum van Weert. Het ziekenhuis bevindt zich op circa 15 minuten loopafstand van het NS-station. Als u het station verlaat, volgt u de Stationsstraat en de Langstraat tot aan de St. Martinuskerk. Voorbij de kerk slaat u rechtsaf en volgt de weg (bocht links, bocht rechts) tot u uitkomt op de Emmasingel. U steekt nu de straat over en volgt de Vogelsbleek. Na ongeveer 250 meter ziet u aan de linkerkant SJG Weert liggen. Voetgangers kunnen de ingang bereiken via een zebrapad halverwege het parkeerdek. MET ggz is gevestigd op de Vogelsbleek 7 in pand 2, het oranjerode gebouw.

De volgende buslijnen stoppen bij het SJG Weert:

Lijn 41 Boshoven - Graswinkel
Lijn 42 Laar - Molenakker
Lijn 43 Leuken - Centrum
Lijn 61 Venlo - Weert, via Meijel
Lijn 74 Roermond - Weert, via Grathem
Lijn 73 Roermond - Weert, via Ittervoort
Lijn 82 Roermond - Weert, via Heythuysen